This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2021/03/24/kinderkakku/. It is a snapshot of the page as it appeared on 20 Mar 2024 05:26:14 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Kinderkakku - VANILLACAKES
Juustokakut

Kinderkakku

Tässä pääsiäisen herkullisin KINDERKAKKU 🐥🐣 juustokakusta ei suklaata puutu 🍫 Kakku pitää sisällään keksipohjan, suklaakastiketta, Kinder Buenoa, maitosuklaata ja valkosuklaata. 🍫😋

POHJA
200 g dominokeksejä
80 g voita
1. Sulata voi ja murskaa keksit, sekoita keskenään.
2. Suihkuta vuokaspray 18 cm halkaisijaltaan olevaan rengasvuokaan.
3. Painele keksiseos reunoille ja pohjalle, laita kylmään.

SUKLAAKASTIKE
1 dl vispikermaa
0.5 dl siirappia (tummaa)
2 rkl sokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria

4. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä seosta noin 10 min keskilämmöllä niin että seos paksuuntuu.
5. Laita jääkaappiin hetkeksi kylmään.

KINDER BUENO

86 g Kinder Buenoa

6. Pilko Kinder Buenot palaksi, lisää keksipohjan päälle suklaakastike sekä pilkotut Kinder Buenot ja laita hetkeksi kylmään.

MAITOSUKLAATÄYTE
145 g maitosuklaa (Panda)
125 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanillaa
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
3 liivatetta

7. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
8. Laita liivatteet kylmään veteen.
9. Vispaa kermat keskenään löydäksi vaahdoksi.
10. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, maitosuklaa, kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
11. Lämmitä tilkka vettä ja purista liivatteet veden sekaan, anna hieman jäähtyä.
12. Lisää liivatteet mascarpone-maitosuklaan joukkoon hyvin sekoittaen.
13. Lisää kermat käännellen joukkoon ja kaada suklaatäyte kinder buenojen päälle, laita kylmään.

VALKOSUKLAATÄYTE
145 g valkosuklaata (Panda)
125 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanillaa
0.5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatetta

14. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
15. Laita liivatteet kylmään veteen.
16. Vispaa kermat keskenään löydäksi vaahdoksi.
17. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, valkosuklaa, tomusokeri ja vaniljasokeri.
18. Lämmitä tilkka vettä ja purista liivatteet veden sekaan, anna hieman jäähtyä.
19. Lisää liivatteet mascarpone-valkosuklaan joukkoon hyvin sekoittaen.
20. Lisää kermat käännellen joukkoon ja kaada täyte maitosuklaakerroksen päälle, laita kylmään noin 4 tunniksi.

(1) Kommentti

  1. says:

    Suklaakastikkeen voi tehdä jo edellispäivänä valmiiksi, säilytä jääkaapissa ja lämmitä hiukan ennen kakun pohjalle lisäämistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *