POHJA
200 g dominokeksejä
80 g voita
1. Sulata voi ja murskaa keksit, sekoita keskenään.
2. Suihkuta vuokaspray 18 cm halkaisijaltaan olevaan rengasvuokaan.
3. Painele keksiseos reunoille ja pohjalle, laita kylmään.
SUKLAAKASTIKE
1 dl vispikermaa
0.5 dl siirappia (tummaa)
2 rkl sokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
4. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä seosta noin 10 min keskilämmöllä niin että seos paksuuntuu.
5. Laita jääkaappiin hetkeksi kylmään.
KINDER BUENO
86 g Kinder Buenoa
6. Pilko Kinder Buenot palaksi, lisää keksipohjan päälle suklaakastike sekä pilkotut Kinder Buenot ja laita hetkeksi kylmään.
MAITOSUKLAATÄYTE
145 g maitosuklaa (Panda)
125 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanillaa
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
3 liivatetta
7. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
8. Laita liivatteet kylmään veteen.
9. Vispaa kermat keskenään löydäksi vaahdoksi.
10. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, maitosuklaa, kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
11. Lämmitä tilkka vettä ja purista liivatteet veden sekaan, anna hieman jäähtyä.
12. Lisää liivatteet mascarpone-maitosuklaan joukkoon hyvin sekoittaen.
13. Lisää kermat käännellen joukkoon ja kaada suklaatäyte kinder buenojen päälle, laita kylmään.
VALKOSUKLAATÄYTE
145 g valkosuklaata (Panda)
125 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanillaa
0.5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatetta
14. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
15. Laita liivatteet kylmään veteen.
16. Vispaa kermat keskenään löydäksi vaahdoksi.
17. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, valkosuklaa, tomusokeri ja vaniljasokeri.
18. Lämmitä tilkka vettä ja purista liivatteet veden sekaan, anna hieman jäähtyä.
19. Lisää liivatteet mascarpone-valkosuklaan joukkoon hyvin sekoittaen.
20. Lisää kermat käännellen joukkoon ja kaada täyte maitosuklaakerroksen päälle, laita kylmään noin 4 tunniksi.
Suklaakastikkeen voi tehdä jo edellispäivänä valmiiksi, säilytä jääkaapissa ja lämmitä hiukan ennen kakun pohjalle lisäämistä.