Kakku koostuu keksipohjasta, suklaakastikkeesta, Kinder Buenosta, maitosuklaasta ja valkosuklaasta.
Ole hyvä ja vähennä määrää 50 %, jos haluat tehdä sen standardikoossa.
POHJA
160 g voita
400 g dominokeksejä
- Sulata voi ja murskaa keksit, sekoita ne keskenään.
- Suihkuta vuokasprayta 18 cm halkaisijaltaan olevaan rengasvuokaan.
- Painele keksiseos vuoan reunoille ja pohjalle, ja aseta vuoka kylmään.
SUKLAAKASTIKE
1 dl siirappia (tummaa)
2 dl vispikermaa
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
- Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä seosta noin 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes se paksuuntuu.
- Siirrä seos jääkaappiin jäähtymään hetkeksi.
KINDER BUENO
172 g Kinder Buenoa
- Pilko Kinder Buenot paloiksi, levitä ne keksipohjan päälle, lisää suklaakastike ja laita hetkeksi kylmään.
MAITOSUKLAATÄYTE
250 g mascarponea
290 g maitosuklaa (Panda)
2 dl flora vanillaa
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
6 liivatetta
- Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä.
- Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
- Vispaa kermat löysäksi vaahdoksi.
- Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, maitosuklaa, kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
- Lämmitä pieni määrä vettä, purista liivatteet ja sekoita ne veteen, anna seoksen jäähtyä hieman.
- Lisää liivate-seos mascarpone-maitosuklaaseokseen hyvin sekoittaen.
- Lisää varovasti kermavaahto seokseen käännellen ja kaada täyte Kinder Bueno -pohjan päälle. Laita kylmään.
VALKOSUKLAATÄYTE
250 g mascarponea
290 g valkosuklaata (Panda)
2 dl flora vanillaa
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl tomusokeria
6 liivatetta
- Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
- Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
- Vispaa kermat löysäksi vaahdoksi.
- Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, valkosuklaa, tomusokeri ja vaniljasokeri.
- Lämmitä pieni määrä vettä, purista liivatteet ja sekoita ne veteen, anna seoksen jäähtyä hieman.
- Lisää liivate-seos mascarpone-valkosuklaaseokseen hyvin sekoittaen.
- Lisää varovasti kermavaahto seokseen käännellen ja kaada täyte maitosuklaatäytteen päälle. Laita kylmään noin 4 tunniksi.