🔸Kaupallinen yhteistyö @bakingbymartinex
Helppo mehevä porkkanapiirakkaresepti, joka ei vaadi suurempia sekoitteluja tai vatkauksia. 🤩Kanelikuorrute on suklaakakun kuorrutteena käytetty resepti lapsuudestani, joka löytyi äitini resepteistä ja tämä sopii täydellisesti porkkanakakun kuorrutteeksi. 🧡
Porkkanapiirakkapohja tehty @bakingbymartinexin isoon vuokaan, koko 42 x 4 x 29 cm, samassa vuoassa on helppo säilyttää piirakka jääkaapissa koska tähän samaan pakettiin kuuluu ihan huippuhyvä tiivis kansi. Alla linkki tuotteeseen! 🤩
https://www.martinex.fi/baking-by-martinex-jattivuoka-ja-kansi
PORKKANAPIIRAKKA 🧡
4 dl rypsiöljyä
4 dl sokeria
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
1.5 tl ruokasoodaa
2 tl kanelia
1.5 tl vaniljasokeri
0.5 tl kardemummaa
350 g porkkanaraastetta
1. Raasta porkkanat.
2. Sekoita öljy, sokeri ja kananmunat sekaisin
3. Sekoita kaikki kuivat aineen keskenään.
4. Yhdistä kuivat aineet nesteiden kanssa sekaisin.
5. Lisää porkkanaraaste pikkuhiljaa käännellen taikinan joukoon.
6. Kaada leivinpaperin päälle ja paista 175 asteessa keskitasolla n. 30 min.
KANELIKUORRUTE
150 g voita
n. 400 g tomusokeria
3 rkl kahvia
2 tl kanelia
1 rkl vaniljasokeria
1. Sulata voi.
2. Lisää joukkoon kylmä kahvi, kaneli ja vaniljasokeri.
3. Lisää joukkoon pienissä erissä tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.
4. Laita kuorrute jäähtyneen porkkanapiirakan päälle.
5. Levittele erikokoisia sokerihelmiä päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin kylmään.
6. Ennen tarjoilua voit lisätä tomusokeria koristeeksi.