This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2021/04/06/suklaamurupullat/. It is a snapshot of the page as it appeared on 11 Mar 2024 02:08:31 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Suklaamurupullat - VANILLACAKES
Pullat

Suklaamurupullat

PULLATAIKINA
2.5 dl maitoa
1.25 dl sokeria
1 pss kuivahiivaa
1 tl kardemummaa
0.5 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
75 g voita
noin 6-7 dl vehnäjauhoja

  1. Lämmitä maito.
  2. Lisää yleiskoneeseen kulho sekä taikinakoukku, lisää maito.
  3. Sulata voi pehmeäksi.
  4. Lisää maidon joukkoon hiiva, sokerit, suola, kardemumma ja kananmuna.
  5. Lisää jauhoja vähitellen sekä pehmeä voi.
  6. Vaivaa taikinaa koneella noin 15 minuuttia.
  7. Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 35-40 min.

FARIINIMURUSEOS
75 g voita
1 dl fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria

8. Paloittele voi ja sekoita aineet keskenään, nypi sormin murutaikinaksi.

SUKLAATÄYTE
50 g voita
1.5 tl kanelia
1 rkl sokeria
1.5 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta

9. Lisää huoneenlämpöisen voin joukkoon kaneli, sokeri, vaniljasokeri ja tummaa kaakaojauhe, vatkaa seos ilmavaksi.

TÄYTTÄMINEN
10. Kauli pullataikina jauhojen avulla noin 45 x 45 cm levyksi.
11. Levitä pullataikinan päälle suklaatäyte sekä 1/3 osa fariinimuruseoksesta.
12. Rullaa pullataikina pötköksi ja leikkaa noin 3 cm paksuiksi palasiksi (15 kpl).
13. Laita pullat vuokaan ja anna kohota liinan alla noin 15-20 min.
14. Voitele pullat kananmunaseoksella ja lisää päälle vielä 1/3 osa fariinimurua.
15. Paista 200 asteessa keskitasolla noin 12-15 min ja anna jäähtyä hetki.

VALKOSUKLAAKUORRUTE
0.75 dl kermaa
50 g valkosuklaata
1.5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria.

16. Lämmitä kermaa, tomusokeria ja vaniljasokeria kattilassa muutama minuutti, lisää joukkoon valkosuklaa, sekoita kunnes suklaa suklaa ja anna jäähtyä.
17. Kaada pullien päälle valkosuklaakuorrutetta ja loput fariinimuruseoksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *