Tämä herkullinen luomus pitää sisällään tutun Domino-keksipohjan, viettelevän tahmeaa suklaakastiketta ja suussa mukavan rapeaa riisimuroa. Herkullinen hasselpähkinänougat-täyte ja silkkisen pehmeä vadelmatäytekerros viimeistelee nautinnon. Koristeeksi käytetty vaahtokarkit, Geisha-keksit sekä marenkitikut.
Tämä upeus sopii mitä parhaiten lähiaikojen juhliin, vappuun ja äitienpäivään juhlapöydän kuningattareksi.

POHJA
200 g dominokeksejä
80 g voita
1. Sulata voi ja murskaa keksit, sekoita keskenään.
2. Suihkuta vuokaspray 18 cm halkaisijaltaan olevaan rengasvuokaan ja nosta rengasvuoka alustan päälle.
3. Painele keksiseos reunoille ja pohjalle, laita kylmään.

SUKLAAKASTIKE
1 dl vispikermaa
0.5 dl siirappia (tummaa)
2 rkl sokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
4. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä seosta noin 10 min keskilämmöllä niin että seos paksuuntuu.
5. Laita jääkaappiin hetkeksi kylmään.
RIISIMUROKERROS
1 dl riisimuroja
60 g geishasuklaata
30 g voita
6. Sulata suklaa ja voi, kääntele riisimurot joukkoon. Lisää suklaakastike sekä riisimurokerros dominopohjan päälle ja laita hetkeksi kylmään.

GEISHATÄYTE
150 g geishasuklaata
125 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanilla
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 liivatetta
7. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
8. Laita liivatteet kylmään veteen.
9. Vispaa kermat keskenään löysäksi vaahdoksi.
10. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, geishasuklaa, kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
11. Lämmitä tilkka vettä ja purista liivatteet veden sekaan, anna hieman jäähtyä.
12. Lisää liivatteet mascarpone-geishasuklaan joukkoon hyvin sekoittaen.
13. Lisää kermat käännellen joukkoon ja kaada geishatäyte riisimurokerroksen päälle, laita kylmään.
VADELMATÄYTE
200 g pakastevadelmaa
125 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanillaa
0.5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 liivatetta
14. Keitä vadelmat ja paseeraa siemenet pois, anna jäähtyä.
15. Laita liivatteet kylmään veteen.
16. Vispaa kermat keskenään löydäksi vaahdoksi.
17. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, vadelma, sokeri ja vaniljasokeri.
18. Lämmitä tilkka vettä ja purista liivatteet veden sekaan, anna hieman jäähtyä.
19. Lisää liivatteet mascarpone-vadelman joukkoon hyvin sekoittaen.
20. Lisää kermat käännellen joukkoon ja kaada täyte geishatäytteen päälle, laita kylmään noin 4 tunniksi.

Voiko tämän pakastaa? Monelleko hengelle tästä riittää?
En osaa sanoa pakastamisesta kun en tykkää pakastaa mitään kakkuja. Riittää noin 10-12 hengelle.
Moikka! Tuliko tästä kakusta miten korkea? Mietin jos tuplaan kaikki ainekset (tarve isommalle kakulle), onko parempi tehdä 20cm vai 24cm vuokaan? 🤔
Kakusta tulee noin 8-10 cm korkea. Jos tuplaat ainekset niin tekisin 24 cm vuokaan. 🙂