Mehevät porkkanakuppikakut kanelisella kuorrutteella.

PORKKANAKUPPIKAKUT
12 kpl isoa tai 24 kpl mini
2dl rypsiöljyä
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1.5 tl kanelia
125 g porkkanaraastetta
- Raasta porkkanat.
- Yhdistä keskenään rypsiöljy, sokeri ja kananmunat, sekoita.
- Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
- Lisää kuivat aineet rypsiöljyseoksen joukkooon käännellen.
- Lisää porkkanaraasta myös käännellen joukkoon.
- Pursota pussin avulla kuppikakkuvuokiin.
- Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18-20 min.
- Anna jäähtyä.

KANELIKUORRUTE
250 g voita
200 g maustamaton tuorejuustoa
3 dl tomusokeria
2 tl kanelia
1 rkl vaniljasokeria
9. Vatkaa huoneenlämpöinen voi valkoiseksi vaahdoksi noin (5min).
10. Lisää joukkoon maustamaton tuorejuusto vatkaten.
11. Yhdistä joukkoon myös tomusokeri, vaniljasokeri ja kaneli, vatkaa ilmavaksi kreemiksi.
KUORRUTUS JA KORISTELU
12. Kuorruta kuppikakut pursotuspussin ja tyllan avulla.
13. Koristele kuppikakut haluamallasi tavalla.
