This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2021/11/02/porkkanakuppikakut-kanelikuorrute/. It is a snapshot of the page as it appeared on 9 Mar 2024 02:51:12 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Porkkanakuppikakut & kanelikuorrute - VANILLACAKES
Kuppikakut

Porkkanakuppikakut & kanelikuorrute

Mehevät porkkanakuppikakut kanelisella kuorrutteella.

PORKKANAKUPPIKAKUT
12 kpl isoa tai 24 kpl mini

2dl rypsiöljyä
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3.5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1.5 tl kanelia
125 g porkkanaraastetta

  1. Raasta porkkanat.
  2. Yhdistä keskenään rypsiöljy, sokeri ja kananmunat, sekoita.
  3. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet.
  4. Lisää kuivat aineet rypsiöljyseoksen joukkooon käännellen.
  5. Lisää porkkanaraasta myös käännellen joukkoon.
  6. Pursota pussin avulla kuppikakkuvuokiin.
  7. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18-20 min.
  8. Anna jäähtyä.

KANELIKUORRUTE
250 g voita
200 g maustamaton tuorejuustoa
3 dl tomusokeria
2 tl kanelia
1 rkl vaniljasokeria

9. Vatkaa huoneenlämpöinen voi valkoiseksi vaahdoksi noin (5min).
10. Lisää joukkoon maustamaton tuorejuusto vatkaten.
11. Yhdistä joukkoon myös tomusokeri, vaniljasokeri ja kaneli, vatkaa ilmavaksi kreemiksi.

KUORRUTUS JA KORISTELU
12. Kuorruta kuppikakut pursotuspussin ja tyllan avulla.
13. Koristele kuppikakut haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *