Syntymäpäiväkakkuni, Mansikka-Nutella -juustokakku, browniepohja, nutellaa, dominoa, mansikkatäyte tuoreista mansikoista ja suklaa-nutellatäyte.

BROWNIEPOHJA
60 g voita
2 rkl rypsiöljyä
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1.5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 rkl maitoa
0.5 tl leivinjauhetta
- Sulata voi ja lisää joukkoon rypsiöljy.
- Lisää sokeri sekä kananmunat yksitellen sekoittaen.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen joukkoon sekoittaen.
- Lisää lopuksi maito ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun halkaisijaltaan 20 cm vuokaan.
- Paista browniepohjaa 175 asteessa noin 25-30 min, anna jäähtyä.
NUTELLA & DOMINO
100 g nutellaa
6-7 kpl dominokeksejä
7. Voitele browniepohja nutellalla ja lisää murskattuja dominokeksejä päälle.

MANSIKKAMOUSSE
300 g tuoreita mansikoita
250 g mascarponea
1 dl tomusokeria
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanilla
1 rkl vaniljasokeria
4 liivatetta
8. Soseuta tuoreet mansikat ja paseeraa mansikoista siemenet.
9. Laita liivatteet kylmään veteen.
10. Vatkaa kulhossa vispikerma ja flora vanilla kuohkeaksi vaahdoksi.
11. Lisää toiseen kulhoon mascarpone, tomusokeri, vaniljasokeri sekä paseerattu mansikkasose, vatkaa tasaiseksi.
12. Lämmitä tilkka vettä ja lisää liivatteet, anna hetken jäähtyä.
13. Sekoita liivateseos mansikkatäytteen joukkoon hyvin sekoittaen, lisää vispikerma ja flora vanilla käännellen joukkoon.
14. Laita browniepohjan ympärille säädettävä reunavuoka, johon suihkutettu vuokaspray.
15. Kaada mansikkamousse dominokeksien päälle ja laita tunniksi jääkaappiin ennen nutellamoussea.
NUTELLAMOUSSE
100 g nutellaa
100 g maitosuklaata
250 g mascarponea
1 dl vispikermaa
1 dl flora vanilla
1 dl tomusokeria
3 liivatetta
16. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
17. Laita liivatteet kylmään veteen.
18. Vatkaa kulhossa flora vanilla ja vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi.
19. Notkista toisessa kulhossa huoneenlämpöinen mascarpone ja lisää joukkoon jäähtynyt suklaa, nutella ja tomusokeri.
20. Lämmitä tilkka vettä ja lisää puristetut liivatteet joukkoon, anna jäähtyä hetki.
21. Lisää liivateseos suklaan ja nutella joukkoon, sekoita.
22. Lisää vispikerma ja flora vanilla käännellen joukkoon.
23. Kaada nutellamousse mansikkakerroksen päälle ja nosta jääkaappiin kylmään ainakin 4 tunniksi.
24. Koristele kakku haluamallasi tavalla.

Voiko tuossa mansikka-nutella-juustokakussa käyttää pakastemansikoita? Tai pitääkö siinä tapauksessa ottaa jotain erityistä huomioon? 🙂 Ihanan näköisiä kakkuja olet tehnyt 😍
Voi täyttää pakastemansikoita. Kiitos paljon! 🙂