This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2021/10/20/biscoff-kakku/. It is a snapshot of the page as it appeared on 10 Mar 2024 08:50:30 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Biscoff-kakku - VANILLACAKES
Kreemikakut

Biscoff-kakku

Tässä teille täyden kympin herkullinen ja mehevä Biscoff-kakku. ✨✨✨

Biscoff-kakkupohja, valkosuklaakreemiä, vaniljamoussea, Biscoff-levitettä- ja keksimurua.

BISCOFF-KAKKUPOHJA
3 kananmunaa
2 dl rypsiöljyä
2 dl huoneenlämpöistä maitoa 
200 g Biscoff-levitettä
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria

1. Laita uuni lämpiään 175 astetta. 
2. Voitele kaksi kappaletta joko 15 cm tai 18 cm halkaisijaltaan olevaa kakkuvuokaa, laita pohjalle ja reunoille leivinpaperit. 
3. Yhdistä keskenään kananmunat ja rypsiöljy. 
4. Lämmitä Biscoff-levitettä hetki juoksevaksi.
5. Yhdistä kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa. 
6. Kaada kuivat aineet vuorotellen maidon ja Biscoff-levitteen kanssa kananmuna-rypsiöljyseoksen joukkoon ja sekoita hyvin käännellen. 
7. Kaada taikina kakkuvuokiin ja paista alatasolla noin 35-40 minuuttia. 
8. Kuumoa hieman jäähtyneet pohjat ritilälle ja kääri kelmuun.

VALKOSUKLAAKREEMI
450 g voita
200 g valkosuklaata
1 rkl vaniljapastaa tai vaniljasokeria
5 dl tomusokeria
250 g mascarponea

9. Sulata valkosuklaa.
10. Vatkaa huoneenlämpöinen voi valkoiseksi vaahdoksi. 
11. Lisää jäähtynyt valkosuklaa voin joukkoon vatkaten. 
12. Lisää myös mascarpone joukkoon pienissä erissä samalla vatkaten sekä tomusokeri ja vanilja.
13. Vatkaa lopuksi kreemi silkkisen pehmeäksi ja kuohkeaksi.

VANILJAMOUSSE
250 g mascarponea
1.5 dl vispikermaa
0.75 dl sokeria
1.5 tl vaniljasokeria tai vaniljapastaa


14. Yhdistä mascarpone, vispikerma, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa jämäkäksi vaahdoksi.
15. Laita kylmään odottamaan kakun täyttöä.

KAKUN TÄYTTÖ JA KORISTELU
Kakkualusta
Reunakalvo, korkeus 12 cm esim. Confetti (paras ja jämäkkä)
Teippiä
Maitoa
Vaniljasokeria
Pursotuspussi
Tylla 1M
Kelmua
Biscoff-keksejä
Biscoff-levitettä
Kultaista glitterväriä

16. Laita valkosuklaakreemiä pursotuspussiin, (kreemiä kannattaa vatkata vielä juuri ennen pursotuspussiin laittoa). 
17. Halkaise kakkupohjat kahteen osaan niin, että tulee 4 kpl kakkupohjia.
18. Laita kakkualustalle yksi pohjista ja kiedo reunakalvo ympärille ja teippaa tiiviisti.
19. Kostuta pohjaa maito-vaniljasokeriseoksella esim. sutia apuna käyttäen. 
20. Laita valkosuklaakreemiä kakkupohjan reunoille ympyrän mallisesti muutama kerros.
21. Levitä keskelle vaniljamousse.
22. Lisää vaniljamoussen päälle Biscoff-levitettä ja keksimurua.
23. Jatka edellisen mukaan kohtia 19-22 yhteensä kolmeen väliin. 
24. Kostuta myös päällinen kansi ja laita kelmu päälle, nosta kakku jääkaappiin kovettumaan noin tunniksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KREEMAUS
25. Vatkaa jäljellä olevaa kreemiä vielä että tulee kuohkeaa ennen kreemausta, laita kerros kreemiä palettiveitsellä ja tasoita kakun pintaa muovisella raapalla, laita jääkaappiin jähmettymään.
26. Toista vielä muutaman kerran edellinen ja tasoita kakun pinta. Laita kylmään.

BISCOFF-VALUMAT
100 g Biscoff-levitettä

27. Lämmitä levitettä hieman että tulee juoksevaa, lisää levite pulloon tai levitä lusikalla valumat kylmän kakun reunoille.

KORISTELU
28. Vatkaa jäljellä olevaa valkosuklaakreemiä kuohkeaksi, laita kreemiä pursotuspussiin, jossa tylla Wilton 1M.
29. Pursota kakun päälle kreemiä ja laita väleihin Biscoff-lotus keksejä.
30. Lisää koristeeksi esim. koristerakeita, keksimurua ja kultaista glitterväriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *