This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2022/04/03/kinderkakku-2/. It is a snapshot of the page as it appeared on 2 Mar 2024 21:53:37 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Kinderkakku - VANILLACAKES
Kreemikakut

Kinderkakku

Pääsiäisen kindertäytekakku, suklainen kakkupohja, tumma suklaakreemi, suklaakastiketta, kindermoussea ja kinder bueno murua.

SUKLAAKAKKUPOHJA
4 kananmunaa
2,5 dl rypsiöljyä
1,25 dl huoneenlämpöistä maitoa 
1,25 dl kuumaa vettä
4 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1,25 dl tummaa kaakaojauhetta
1,5 rkl leivinjauhetta
1,5 rkl vaniljasokeria

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 astetta. 
  2. Voitele kaksi 20 cm halkaisijaltaan olevaa kakkuvuokaa, laita pohjalle ja reunoille leivinpaperit. 
  3. Yhdistä keskenään kananmunat ja rypsiöljy. 
  4. Yhdistä kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa. 
  5. Kaada kuivat aineet vuorotellen nesteiden kanssa kananmuna-rypsiöljyseoksen joukkoon ja sekoita hyvin käännellen.
  6. Kaada taikina kakkuvuokiin ja paista alatasolla noin 35-40 minuuttia. 
  7. Kuumoa hieman jäähtyneet pohjat ritilälle ja kääri pohjat kelmuihin. Anna jäähtyä ennen täytteiden tekemistä.

SUKLAAKREEMI
450 g voita
200 g tummaa suklaata
1 rkl vaniljasokeria
4 dl tomusokeria
250 g mascarponea
1,25 dl kaakaojauhetta

  1. Sulata tumma suklaa ja anna jäähtyä. 
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi valkoiseksi vaahdoksi. 
  3. Lisää jäähtynyt suklaa voin joukkoon vatkaten. 
  4. Lisää huoneenlämpöinen mascarpone joukkoon pienissä erissä samalla vatkaten. 
  5. Lisää tomusokeri, vaniljasokeri ja kaakaojauhe myös joukkoon kokoajan vatkaten. 
  6. Vatkaa lopuksi kreemi silkkisen pehmeäksi ja kuohkeaksi.

SUKLAAKASTIKE
1 dl vispikermaa
0,5 dl siirappia
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta

  1. Lisää kaikki aineet kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, anna jäähtyä.

KINDERMOUSSE
350 g mascarponea
2 dl vispikermaa
0.5 dl sokeria
1.5 tl vaniljasokeria
10 kpl Kinder Maxi -suklaapatukkaa 21g

  1. Sulata Kinder Maxi -suklaapatukat ja anna jäähtyä.
  2. Yhdistä mascarpone, vispikerma, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa jämäkäksi vaahdoksi, lisää loppuvaiheessa suklaa joukkoon.
  3. Laita kylmään odottamaan kakun täyttöä.

KAKUN TÄYTTÖ
Kakkualusta
Reunakalvo, korkeus 12 cm esim. Confetti (paras ja jämäkkä)
Teippiä
Maitoa
Vaniljasokeria
Pursotuspussi
Kelmua
Macaronit tai keksejä
Kindersuklaata
Koristerakeita
Marenkia
4 kpl Kinder buenoa ’43g

  1. Laita suklaakreemiä pursotuspussiin, (kreemiä kannattaa vatkata vielä juuri ennen pursotuspussiin laittoa). 
  2. Halkaise kakkupohjat kahteen osaan niin, että tulee 4 kpl kakkupohjia.
  3. Laita kakkualustalle yksi pohjista ja laita reunakalvo ympärille ja teippaa tiiviisti.
  4. Kostuta pohjaa maito-vaniljasokeriseoksella esim. sutia apuna käyttäen. 
  5. Laita suklaakreemiä kakkupohjan reunoille ympyrän mallisesti muutama kerros.
  6. Levitä keskelle suklaakastiketta.
  7. Lisää kerros kindermoussea suklaakastikkeen päälle sekä ripottele päälle kinderbueno murua.
  8. Jatka edellisen mukaan kohtia yhteensä kolmeen väliin. 
  9. Kostuta myös päällinen kansi ja laita kelmu päälle, nosta kakku jääkaappiin kovettumaan. 

    KREEMAUS
  10. Vatkaa jäljellä olevaa kreemiä vielä että tulee kuohkeaa ennen kreemausta, laita kerros kreemiä palettiveitsellä ja tasoita kakun pintaa muovisella raapalla, laita jääkaappiin jähmettymään.
  11. Toista vielä muutaman kerran edellinen ja tasoita kakun pinta. Laita kylmään.

    SUKLAAGANACHE
    80 g kuohukermaa
    80 g tummaa suklaata
  12. Lämmitä kerma kattilassa ja lisää suklaa joukkoon, anna sulaa, sekoittele tasaiseksi ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi, lisää tarvittaessa kuohukermaa mikäli jää liian paksuksi.
  13. Valuta ganachea lusikan avulla ensin kylmän kakun reunoille, jonka jälkeen lisää loput kakun keskelle.
  14. Nosta kakku kylmään hetkeksi ennen koristelua.

    KORISTELU
  15. Koristele kakku macaron-leivoksin tai vaihtoehtoisesti keksein, kindersuklaalla, marengeilla ja koristerakeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *