This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2022/12/03/oreo-suklaa-juustokakku/. It is a snapshot of the page as it appeared on 10 Mar 2024 08:52:03 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Oreo-Suklaa -juustokakku - VANILLACAKES
Juustokakut

Oreo-Suklaa -juustokakku

Tässä se täydellinen talvinen Oreo-Suklaa -juustokakku, kääretorttupohja, suklaista kastiketta, oretäyte ja maitosuklaaganache. Kakun kruunaa maitosuklaakreemi, oreokeksit ja sokerimassakoristeet.

KÄÄRETORTTUPOHJA
5 kpl kananmunia
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja​​​
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 rkl maitoa

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaaleaksi paksuksi vaaleaksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä kuivat aineet, lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen sekä maito.
  4. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.
  5. Paista noin 6-8 minuuttia.
  6. Kumoa valmis pohja leivinpaperin päälle, joka on sokeroitu.
  7. Irrota leivinpaperi pohjan päältä.
  8. Anna jäähtyä.

SUKLAAKASTIKE
1 dl vispikermaa
0.5 dl siirappia
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl kaakaojauhetta

14. Lisää kaikki aineet kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, anna jäähtyä.

OREOTÄYTE
4 dl vispikermaa
250 g mascarponea
120 g creme fraicea
1,5 dl tomusokeria
1,5 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
145 g Oreokeksejä
4 liivatetta

  1. Laita liivatteet kylmään veteen.
  2. Vispaa vispikerma kevyeksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, creme fraice, tomusokeri, vaniljasokeri, sokeri.
  4. Palottele oreokeksit noin 1,5 x 1,5 cm palasiksi
  5. Lämmitä tilkka vettä ja lisää puristetut liivatteet joukkoon.
  6. Yhdistä liivateseos mascarponeseoksen joukkoon.
  7. Lisää vaahdotettu vispikerma käännellen joukkoon.
  8. Lopuksi myös oreokeksit seoksen joukkoon.

KAKUN TÄYTTÖ
Kääretorttupohja
Suklaakastike
Oreotäyte

100g maitosuklaata
0,5 dl kuohukermaa

  1. Ota kääretorttupohjasta kaksi halkaisijaltaan n. 18-20 cm palasta.
  2. Lisää toinen kääretorttupohja palanen tarjoilualustalle.
  3. Levitä suklaakastike pohjan päälle.
  4. Lisää säädettävä renganvuoka tiiviisti pohjan ympärille johon suihkutettu vuokaspray.
  5. Kaada oreotäyte pohjan päälle ja nosta hetkeksi kylmään.
  6. Lisää toinen kääretorttu palanen oreotäytteen päälle.
  7. Nosta takaisin jääkaappiin noin 4 tunniksi tai yli.
  8. Lämmitä kuohukerma ja lisää maitosuklaa joukkoon, sekoita tasaiseksi.
  9. Lisää maitosuklaatäyte kakun päälle ja nosta vielä hetkeksi pakkaseen.
  10. Irrota rengasvuoka kakun ympäriltä.

KAKUN KORISTELU
100 g voita
100 g maitosuklaata
2 dl tomusokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta

Oreokeksejä
Sokerimassakoristeita
Koristerakeita

  1. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
  2. Vatkaa voi valkoiseksi vaahdoksi.
  3. Lisää joukkoon jäähtynyt maitosuklaa ja kaakaojauhe, jatka vatkaamista.
  4. Tomusokerin voit lisätä pienissä erissä ja vatkata kuohkeaksi kreemiksi.
  5. Nostele kreemi pursotuspussiin jossa haluamasi tylla ja koristele kakku pursotuksin, keksein ja sokerimassakoristein sekä koristerakeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *