Kardemummalla maustetut kuppikakut, kanelivoitäyte ja kuorutteena kanelinen kreemi.

KORVAPUUSTIKUPPIKAKUT
12 kpl isoa tai 24 kpl mini
1 dl rypsiöljyä tai 100 g voita
1,5 dl piimää
2 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1,5 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
- Yhdistä keskenään rypsiöljy, kananmunat, piimä ja sokerit.
- Yhdistä toisessa kulhossa kuivat ainee.
- Lisää kuivat aineet rypsiöljyseoksen joukkoon käännellen.
- Pursota pussin avulla kuppikakkuvuokiin.
- Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18-20 min. Anna jäähtyä.

KANELIVOI
50 g voita
0,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
n. 1,5 – 2 dl tomusokeria
- Sulata voi, anna hieman jäähtyä.
- Lisää joukkoon fariinisokeri, kaneli ja tomusokeri, sekoita.
- Tee kuppikakkujen päälle kolot ja pursota kaneli voi kuppikakkujen sisälle.

KANELIKREEMI
250 g voita
250 g mascarponea
3 dl tomusokeria
2 tl kanelia
0,5 dl vispikermaa
- Vatkaa voi valkoiseksi vaahdoksi.
- Lisää joukkoon mascarpone pienissä erissä.
- Mausta kanelilla ja lisää tomusokeria pienissä erissä.
- Vatkaa ilmavaksi kreemiksi ja lisää lopuksi vielä vispikerma, jatka vatkaamista.
- Kuorruta kuppikakut pursotuspussin ja tyllan avulla.
- Koristele sokerimassa lumihiutale koristeilla sekä raesokerilla.
