This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2022/12/03/korvapuustikuppikakut/. It is a snapshot of the page as it appeared on 2 Fra 2024 02:56:44 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Korvapuustikuppikakut - VANILLACAKES
Kuppikakut

Korvapuustikuppikakut

Kardemummalla maustetut kuppikakut, kanelivoitäyte ja kuorutteena kanelinen kreemi.

KORVAPUUSTIKUPPIKAKUT
12 kpl isoa tai 24 kpl mini

1 dl rypsiöljyä tai 100 g voita
1,5 dl piimää
2 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1,5 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia

  1. Yhdistä keskenään rypsiöljy, kananmunat, piimä ja sokerit.
  2. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat ainee.
  3. Lisää kuivat aineet rypsiöljyseoksen joukkoon käännellen.
  4. Pursota pussin avulla kuppikakkuvuokiin.
  5. Paista 175 asteessa keskitasolla noin 18-20 min. Anna jäähtyä.

KANELIVOI
50 g voita
0,5 dl fariinisokeria
2 tl kanelia
n. 1,5 – 2 dl tomusokeria

  1. Sulata voi, anna hieman jäähtyä.
  2. Lisää joukkoon fariinisokeri, kaneli ja tomusokeri, sekoita.
  3. Tee kuppikakkujen päälle kolot ja pursota kaneli voi kuppikakkujen sisälle.

KANELIKREEMI
250 g voita
250 g mascarponea
3 dl tomusokeria
2 tl kanelia
0,5 dl vispikermaa

  1. Vatkaa voi valkoiseksi vaahdoksi.
  2. Lisää joukkoon mascarpone pienissä erissä.
  3. Mausta kanelilla ja lisää tomusokeria pienissä erissä.
  4. Vatkaa ilmavaksi kreemiksi ja lisää lopuksi vielä vispikerma, jatka vatkaamista.
  5. Kuorruta kuppikakut pursotuspussin ja tyllan avulla.
  6. Koristele sokerimassa lumihiutale koristeilla sekä raesokerilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *