This is Google's cache of https://www.vanillacakes.fi/2023/10/03/daim-piirakka/. It is a snapshot of the page as it appeared on 22 Mar 2024 17:38:46 GMT. The current page could have changed in the meantime. Tgħallem iktar.
Full versionText-only versionView source
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.
Daim-piirakka - VANILLACAKES
Makeat piirakat

Daim-piirakka

PIIRAKKAPOHJA
3 kananmunaa
2 dl sokeria
125 g voita
3,5 dl vehnäjauhoja
0,75 dl tumma kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
1,5 dl maitoa

  1. Laita uuni lämpiään 200 asteeseen.
  2. Sulata voi ja anna jäähtyä.
  3. Vatkaa kananmunat ja sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi.
  4. Yhdistä kuivat aineen keskenään.
  5. Lisää kuivia aineita ja voita sekä maitoa vuorotellen kananmuna-sokeriseokseen nuolijalle käännellen.
  6. Kaada taikina piirakkavuokaan (halkaisija noin 30 cm).
  7. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa noin 15 min, älä paista liikaa ettei tule kuiva.
  8. Anna jäähtyä ennen kuorrutteen tekoa.

KINUSKI
100 g voita
1 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria

  1. Lisää kaikki aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Jatka keittämistä keskilämmöllä noin 10-12 minuuttia, kunnes kinuski on valmista.
  3. Anna hieman jäähtyä ja kinuski piirakkapohjan päälle.

SUKLAAKUORRUTE
100 g maitosuklaata
100 g tummaa suklaata
2 rkl rypsiöljyä

2 kpl Daim -suklaapatukka (56 g)

  1. Pilko Daim-patukat pieniksi paloiksi.
  2. Yhdistä maitosuklaa ja tumma suklaa keskenään ja sulata, lisää lopuksi rypsiöljy.
  3. Kaada suklaakuorrute piirakkapohjalle kinuskin päälle, lisää lopuksi pienet Daim -suklaapatukan palaset.
  4. Nosta piirakka kylmään hetkeksi aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *