Ole hyvä ja vähennä määrää 50 %, jos haluat tehdä sen standardikoossa.
GEISHAPOHJA
8 kananmunaa
6 dl sokeria
350 g voita
9 dl vehnäjauhoja
2 dl tumma kaakaojauhetta
2 rkl leivinjauhetta
2 rkl vaniljasokeria
4 dl maitoa
400 g rouhittua geishasuklaata
- Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
- Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää kuivat aineet, voi ja maito vuorotellen muna-sokerivaahtoon, sekoita varovasti nuolijalla.
- Lisää varovasti sekoittaen joukkoon rouhittu geishasuklaa.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 42 x 4 x 29 cm kokoiseen vuokaan tai vaihtoehtoisesti pellille.
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Varo paistamasta liikaa, ettei kakku kuivu.
- Anna kakun jäähtyä ennen kuorrutuksen tekemistä.
VADELMAKUORRUTE
480 g mascarponea
3 dl vispikermaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl tomusokeria
4 rkl vadelmahilloa / vadelmamarmeladia
200 g tuoreita vadelmia
- Yhdistä kulhossa mascarpone, vispikerma, tomusokeri, sokeri ja vaniljasokeri; vatkaa seos kovaksi vaahdoksi.
- Sekoita joukkoon vadelmahillo ja tuoreet vadelmat.
- Levitä vadelmakuorrute geishakakun pohjan päälle ja anna kakun tekeytyä kylmässä hetken aikaa.