Porkkanakuppikakut & kanelikuorrute

Mehevät porkkanakuppikakut kanelilla maustetulla kuorrutteella.

PORKKANAKUPPIKAKUT
6 kpl isoa tai 12 kpl mini

1dl rypsiöljyä
1 dl sokeria
1 kananmunaa
1,75 dl vehnäjauhoja
0,5 tl soodaa
0,5 tl leivinjauhetta
0,75 tl kanelia
62,5 g porkkanaraastetta

  1. Raasta porkkanat.
  2. Sekoita keskenään rypsiöljy, sokeri ja kananmunat.
  3. Yhdistä toisessa astiassa kuivat aineet.
  4. Lisää kuivat aineet öljyseokseen varovasti käännellen.
  5. Sekoita joukkoon myös porkkanaraaste käännellen.
  6. Täytä kuppikakkuvuoat seoksella pursotinpussin avulla.
  7. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 18-20 minuuttia.
  8. Anna kuppikakkujen jäähtyä.