SUKLAAKUPPIKAKUT
24 kpl isoa tai 48 kpl mini
2dl rypsiöljyä tai 200 g voita
4 kananmunaa
3 dl piimää
6 dl vehnäjauhoja
2 dl kaakaojauhetta
4 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
200 g Oreokeksi murskaa
- Murenna Oreokeksit.
- Sekoita kuivat ainekset keskenään.
- Lisää rypsiöljyä, kananmunia ja piimää samaan astiaan.
- Sekoita varovasti kuivat ainekset ja lopuksi lisää murennetut Oreokeksit.
- Täytä kuppikakkuvuoat taikinalla pursotinpussilla ja paista uunissa 175 asteessa noin 15-17 minuuttia.
- Odota, kunnes ne jäähtyvät.
OREO-KUORRUTE
500 g mascarponea
6 dl tomusokeria
3 dl vispikermaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
1 dl sokeria
2 tl Oreokeksi murskaa
- Sekoita mascarpone, vispikerma ja sokeri, vatkaa seos.
- Vatkaa sekaan tomusokeri ja vaniljakreemijauhe kunnes seos on jämäkkää vaahtoa.
- Sekoita varoen mukaan murskatut Oreokeksit.
KUORRUTUS JA KORISTELU
- Kuorruta kuppikakut käyttäen pursotinpussia ja tyllaa.
- Viimeistele kuppikakut Oreokekseillä, keksimurulla ja tomusokerilla.