Fazerina -juustokakku

Ole hyvä ja vähennä määrää 50 %, jos haluat tehdä sen standardikoossa.

BROWNIEPOHJA
60 g voita
2 rkl rypsiöljyä
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 rkl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

  1. Sulata voi ja sekoita joukkoon rypsiöljy.
  2. Lisää sokeri ja kananmunat yksitellen sekoittaen.
  3. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne vähitellen sekoittaen.
  4. Sekoita lopuksi joukkoon maito ja vatkaa tasaiseksi.
  5. Kaada seos voideltuun halkaisijaltaan 18 cm vuokaan.
  6. Kypsennä browniepohjaa 200 asteessa noin 20 minuuttia, anna jäähtyä.