Kinderkakku

SUKLAAKAKKUPOHJA
8 dl sokeria
8 kananmunaa
10 dl vehnäjauhoja
5 dl rypsiöljyä
2,5 dl kuumaa vettä
2,5 dl huoneenlämpöistä maitoa 
2,5 dl tummaa kaakaojauhetta
3 rkl vaniljasokeria
3 rkl leivinjauhetta

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Voitele kaksi 20 cm halkaisijan kakkuvuokaa ja aseta leivinpaperit sekä pohjalle että reunoille.
  3. Sekoita kananmunat ja rypsiöljy yhteen.
  4. Sekoita kuivat ainekset erillisessä kulhossa.
  5. Lisää kuivat aineet ja nesteet vuorotellen kananmuna-rypsiöljyseokseen sekoittaen varovasti.
  6. Jaa taikina tasaisesti kakkuvuokiin ja paista uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia.
  7. Anna pohjien jäähtyä hetki uunista ottamisen jälkeen ja siirrä ne sitten ritilälle ja kääri kelmuun. Jäähdytä täysin ennen täyttämistä.

SUKLAAKREEMI
400 g tummaa suklaata
900 g voita
500 g mascarponea
8 dl tomusokeria
2 rkl vaniljasokeria
2,5 dl kaakaojauhetta

  1. Sulata tumma suklaa ja anna sen jäähtyä.
  2. Vatkaa huoneenlämpöistä voita kunnes se on valkoista vaahtoa.
  3. Sekoita jäähtynyt suklaa voin sekaan vatkaten.
  4. Lisää huoneenlämpöinen mascarpone vähitellen sekoittaen.
  5. Lisää tomusokeri, vaniljasokeri ja kaakaojauhe, vatkaa koko ajan.
  6. Vatkaa kreemi lopuksi sileäksi ja kuohkeaksi.

SUKLAAKASTIKE
4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl vispikermaa
1 dl siirappia
4 rkl kaakaojauhetta

  1. Yhdistä kaikki ainekset kattilassa ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä, anna jäähtyä.

KINDERMOUSSE
700 g mascarponea
4 dl vispikermaa
1 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
20 kpl Kinder Maxi -suklaapatukkaa 42g

  1. Sulata Kinder Maxi -patukat ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita mascarpone, vispikerma, sokeri ja vaniljasokeri, vatkaa kiinteäksi vaahdoksi ja lisää suklaa loppuvaiheessa.
  3. Siirrä seos jääkaappiin odottamaan.

KAKUN TÄYTTÖ
Kakkualusta
Reunakalvo, korkeus 12 cm esim. Confetti (paras ja jämäkkä)
Maitoa
Teippiä
Pursotuspussi
Kelmua
Vaniljasokeria
Macaronit tai keksejä
Kindersuklaata
Marenkia
Koristerakeita
8 kpl Kinder buenoa ’43g

  1. Laita suklaakreemi pursotinpussiin, (suositellaan vatkaamaan vielä ennen pursotinpussiin siirtämistä).
  2. Leikkaa kakkupohjat kahtia niin, että saat 4 kakkupohjaa.
  3. Aseta yksi pohja kakkualustalle, kiinnitä reunakalvo ympärille ja teippaa se tiukasti.
  4. Kostuta pohja maito-vaniljasokeriseoksella, käytä sivellintä apuna.
  5. Levitä suklaakreemi kakkupohjan reunoille ympyrämäisesti useammassa kerroksessa.
  6. Levitä suklaakastiketta keskelle.
  7. Lisää kerros kindermoussea suklaakastikkeen päälle ja ripottele kinderbueno murskaa päälle.
  8. Toista edelliset kerrokset yhteensä kolmesti.
  9. Kostuta myös ylin kansi, peitä kelmu ja laita jääkaappiin kovettumaan.

KREEMAUS

  1. Vatkaa jäljellä olevaa kreemiä vielä että tulee kuohkeaa ennen kuorrutusta, levitä kerros kreemiä palettiveitsellä ja tasoita kakun pintaa muovisella lastalla, laita jääkaappiin jähmettymään.
  2. Toista vielä muutaman kerran ja tasoita kakun pintaa. Laita jääkaappiin.

SUKLAAGANACHE
160 g tummaa suklaata
160 g kuohukermaa

  1. Lämmitä kerma kattilassa, lisää suklaa sekaan, anna sulaa sekoittaen tasaiseksi ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi, lisää tarvittaessa kuohukermaa jos seos on liian paksua.
  2. Valuta ganachea ensin kylmän kakun reunoille lusikalla, sitten lisää loppu kakun keskelle.
  3. Nosta kakku jääkaappiin hetkeksi ennen koristelua.

KORISTELU

  1. Koristele kakku macaron-leivonnaisilla tai vaihtoehtoisesti kekseillä, kindersuklaalla, marengeilla ja koristerakeilla.