Tässä on herkullinen ja mehevä Biscoff-kakku, joka ansaitsee täydet kymmenen pistettä.
Ole hyvä ja vähennä määrää 50 %, jos haluat tehdä sen standardikoossa.
BISCOFF-KAKKUPOHJA
6 kananmunaa
4 dl huoneenlämpöistä maitoa
4 dl rypsiöljyä
8 dl vehnäjauhoja
6 dl sokeria
400 g Biscoff-levitettä
2 rkl leivinjauhetta
2 rkl vaniljasokeria
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Voitele kaksi 15 cm tai 18 cm halkaisijaltaan kakkuvuokaa, aseta leivinpaperi pohjalle ja reunoille.
- Sekoita kananmunat ja rypsiöljy yhteen.
- Lämmitä Biscoff-levitettä hetken aikaa, kunnes se muuttuu juoksevaksi.
- Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa yhteen.
- Lisää vuorotellen kuivat aineet, maito ja Biscoff-levite kananmuna-rypsiöljyseokseen ja sekoita varovasti.
- Kaada taikina kakkuvuokiin ja paista uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia.
- Anna pohjien jäähtyä hetki ja siirrä ne sitten ritilälle ja kääri kelmuun.