Biscoff-kakku

Tässä on herkullinen ja mehevä Biscoff-kakku, joka ansaitsee täydet kymmenen pistettä.

Ole hyvä ja vähennä määrää 50 %, jos haluat tehdä sen standardikoossa.

BISCOFF-KAKKUPOHJA
6 kananmunaa
4 dl huoneenlämpöistä maitoa 
4 dl rypsiöljyä
8 dl vehnäjauhoja
6 dl sokeria
400 g Biscoff-levitettä
2 rkl leivinjauhetta
2 rkl vaniljasokeria

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Voitele kaksi 15 cm tai 18 cm halkaisijaltaan kakkuvuokaa, aseta leivinpaperi pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita kananmunat ja rypsiöljy yhteen.
  4. Lämmitä Biscoff-levitettä hetken aikaa, kunnes se muuttuu juoksevaksi.
  5. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa yhteen.
  6. Lisää vuorotellen kuivat aineet, maito ja Biscoff-levite kananmuna-rypsiöljyseokseen ja sekoita varovasti.
  7. Kaada taikina kakkuvuokiin ja paista uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia.
  8. Anna pohjien jäähtyä hetki ja siirrä ne sitten ritilälle ja kääri kelmuun.