Kinderkakku

Kakku koostuu keksipohjasta, suklaakastikkeesta, Kinder Buenosta, maitosuklaasta ja valkosuklaasta.

Ole hyvä ja vähennä määrää 50 %, jos haluat tehdä sen standardikoossa.

POHJA
160 g voita
400 g dominokeksejä

  1. Sulata voi ja murskaa keksit, sekoita ne keskenään.
  2. Suihkuta vuokasprayta 18 cm halkaisijaltaan olevaan rengasvuokaan.
  3. Painele keksiseos vuoan reunoille ja pohjalle, ja aseta vuoka kylmään.

SUKLAAKASTIKE
1 dl siirappia (tummaa)
2 dl vispikermaa
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

  1. Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä seosta noin 10 minuuttia keskilämmöllä, kunnes se paksuuntuu.
  2. Siirrä seos jääkaappiin jäähtymään hetkeksi.

KINDER BUENO
172 g Kinder Buenoa

  1. Pilko Kinder Buenot paloiksi, levitä ne keksipohjan päälle, lisää suklaakastike ja laita hetkeksi kylmään.

MAITOSUKLAATÄYTE
250 g mascarponea
290 g maitosuklaa (Panda)
2 dl flora vanillaa
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
6 liivatetta

  1. Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä.
  2. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
  3. Vispaa kermat löysäksi vaahdoksi.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, maitosuklaa, kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
  5. Lämmitä pieni määrä vettä, purista liivatteet ja sekoita ne veteen, anna seoksen jäähtyä hieman.
  6. Lisää liivate-seos mascarpone-maitosuklaaseokseen hyvin sekoittaen.
  7. Lisää varovasti kermavaahto seokseen käännellen ja kaada täyte Kinder Bueno -pohjan päälle. Laita kylmään.

VALKOSUKLAATÄYTE
250 g mascarponea
290 g valkosuklaata (Panda)
2 dl flora vanillaa
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl tomusokeria
6 liivatetta

  1. Sulata suklaa ja anna jäähtyä.
  2. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
  3. Vispaa kermat löysäksi vaahdoksi.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa mascarpone, valkosuklaa, tomusokeri ja vaniljasokeri.
  5. Lämmitä pieni määrä vettä, purista liivatteet ja sekoita ne veteen, anna seoksen jäähtyä hieman.
  6. Lisää liivate-seos mascarpone-valkosuklaaseokseen hyvin sekoittaen.
  7. Lisää varovasti kermavaahto seokseen käännellen ja kaada täyte maitosuklaatäytteen päälle. Laita kylmään noin 4 tunniksi.