Mustikka -juustokakkupullat

PULLATAIKINA
24 kpl

150 g voita
3 dl sokeria
5 dl maitoa
2 pss kuivahiivaa
2 tl kardemummaa
2 tl vaniljasokeria
2 kananmuna
1 tl suolaa
noin 14 dl vehnäjauhoja

  1. Kuumenna maito.
  2. Kaada maito yleiskoneen kulhoon.
  3. Sulata voi niin, että se pehmenee.
  4. Sekoita maidon sekaan hiiva, sokerit, suola, kardemumma ja muna.
  5. Alusta jauhot hiljalleen sekä pehmeä voi taikinaan, vaivaa noin 10 minuuttia.
  6. Anna taikinan nousta lämpimässä kohdassa keittiöpyyhkeen alla noin 40 minuuttia.
  7. Jaa taikina kahdentoista osaan ja pyöritä ne pallomaisiksi pulliksi.
  8. Aseta pullat leivinpaperilla vuoratuille uunipelleille kohoamaan pyyhkeen alla noin 15 minuutiksi.